Helthjem velger Reodor

I Reodor har vi lenge sett på Schibsted som best i klassen på innovasjon i Norge, med sin fantastiske evne til å skape nye tjenester som folk elsker basert på egne unike styrker, for eksempel Finn og Morgenlevering. Derfor ble det jubelstemning da de inviterte oss inn for å videreutvikle leveringstjenesten Helthjem sin strategi mot forbrukere.

Christopher Henriksen

Helthjem, stiftet og eid av Schibsted med partnere, opplevde en eksplosiv vekst under Covid, og viste seg å være akkurat det folk trengte da butikkene stengte og nærkontakten med andre ble minimal. I takt med at behovet for levering av varer på døren økte ble det også tydeligere at de trengte å løfte blikket, forstå forbrukere enda bedre, og svare på noen viktige strategiske spørsmål om hvordan de skal vinne i konkurransen om sluttbrukeres gunst over tid.

Ønsket seg ikke et tradisjonelt konsulentselskap

– Vi visste at vi ønsket et skarpt perspektiv utenfra på denne jobben. Dette er ikke en ren kommunikasjonsjobb, og behovet var heller ikke en typisk rapport fra et konsulentselskap. Reodor er et miljø med erfarne innovatører, som setter handling foran ord og tester underveis, med et flerfaglig team og erfaring fra tilsvarende prosjekter. Vi gleder oss til samarbeidet, sier Anne-Stine Talseth, leder for Consumer-delen av Helthjem.

Alt skal testes og valideres

– Helthjem har et fantastisk utgangspunkt. De har den desidert beste brukeropplevelsen, i tillegg er det gjort noen smarte integrasjoner med blant annet Tise som gjør det enklere å kjøpe brukt. Helthjem har også en unik mulighet til å bidra til det grønne skiftet, sier Erlend Hovgaard, strategisk rådgiver i Reodor. 

– Grunnarbeidet som skal gjøres er et veldig viktig fundament for videre vekst og forbedring av Helthjem. Vi skal gjøre et grundig innsiktsarbeid om både markedet og brukerbehov, hvor funnene og ideene så skal valideres. Metoden er velprøvd i Reodor og danner et strategisk grunnlag basert på data, ikke bare magefølelse og teorier, sier Erlend.

Sammensatt team med bred kompetanse

Erlend begynte i Reodor våren 2021. Helthjem blir dermed en av hans første kunder i byrået, men han skal ikke jobbe alene. Med på laget har han en god blanding av splitter nye kollegaer og Reodor-ansatte som har vært med helt i fra start. Felles for teamet er lang erfaring og bred kompetanse innen innovasjon, design av forretningsmodeller, bærekraft og markedsføring. Daglig leder i Reodor, Nassir Achour, gleder seg over å merke en effekt i markedet etter nyansettelsene.

– Det er åpenbart at erfaringene, kompetansen og nettverket som Erlend bringer med seg gir oss enda bedre muligheter til å levere verdi til både nye og eksisterende kunder. At vi nå får tillit i et av de norske konsernene som de siste 10-15 årene har vært i en særklasse hva gjelder produkt- og forretningsutvikling er en enorm kudos til alle våre ansatte og resultatene de har skapt – både i og før Reodor, sier Nassir.


Team fra Reodor og roller i prosjektet:

Martin Knutli/ Prosjektleder og analytiker

Erlend Hovgaard/Strategisk rådgiver

Hallgeir Knutsen/ Strategisk rådgiver

Vegard Dypås Hansen/Strategisk rådgiver

Silje Helene Fjeld/CMO and Brand Manager

Sjekk ut Reodor på LinkedIn for å få jevnlig, faglig påfyll.