Ledig stilling: Product Manager (NO)

Vil du lede produktutvikling for noen av landets største selskaper?

Reodor er dels innovasjonsstudio og dels investeringsselskap, som sammen med landets fremste selskaper skaper nye forretningsmuligheter og topplinjevekst gjennom design og utvikling av produkter, tjenester, forretningsmodeller og prosesser. Brenner du for produktutvikling, og muligheten for å jobbe som gründer for veletablerte aktører? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Sted: Torggata 15, Oslo
Frist: 10. februar

Som Product Manager i Reodor vil du få ansvaret for å knytte design og teknologi med gode brukeropplevelser, i prosesser hvor vi går fra innsikt og prototyping til utvikling av nye produkter og tjenester. Du vil være sentral i forståelsen av hvilke teknologier vi kan bruke i utformingen av nye løsninger, og i arbeidet med å visualisere disse. Du vil også være ansvarlig for å følge opp utviklere når tjenestene skal settes ut i live.

Som del av Reodor får du mulighet til å drive innovasjon for noen av landets fremste aktører, gjennom interessante, varierte og utfordrende prosjekter. Vi er nå i en vekstfase og på veien mot våre internasjonale ambisjoner vil du spille en sentral rolle, som også gir mulighet for aksjer. Vi er opptatt av å skape et fantastisk arbeidsmiljø, med gode lagspillere som bryr seg om, lytter til, og går i bresjen for sine kolleger. For å sikre et sunt arbeidsmiljø tilbyr vi gode ansattordninger som fleksibel arbeidstid, fri ferie, faglig utviklingsbudsjett, og gode ordninger for forsikring, sykefravær og foreldrepermisjon.

Personen vi ser etter er en engasjert, sulten og ambisiøs sjel som er opptatt av handling, resultater og produkter og tjenester som skaper reell verdi. I Reodor har vi en flat organisasjon, med høy grad av tillit og forventning til at man selv tar ansvar for verdiskaping. Det skulle bare mangle ettersom den vi ser etter har med seg flere års relevant erfaring fra produktutvikling.

Søknad og spørsmål

Føler du et kall? Da hører vi gjerne fra deg med CV, portfolio med tidligere prosjekter, noen setninger om deg og din relevante erfaring fra design, teknologi og forretningsutvikling, og hvorfor du brenner for å jobbe med corporate innovation. Søknader og eventuelle spørsmål til stillingen sendes daglig leder i Reodor, Nassir Achour, på nassir@reodor.io, eller partner Malin Husefest på malin@reodor.io.

Vi ser frem til å høre fra deg!