Lørn tech: Master Class i innovasjon. Norges podcast-dronning valgte Reodor.

I løpet av de siste 3 årene har LØRN etablert seg som Norges ledende plattform for livslang læring i næringslivet. Deres Podcaster har blitt lastet ned millioner av ganger, listen over næringstopper som har vært gjester er intet annet enn imponerende. Når de skulle spille inn en master class om innovasjonsfaget kom de til oss.

Christopher Henriksen

I podcasten som går over fire episoder diskuterer Silvija Seres og vår egen Hallgeir Knutsen innovasjonsfaget og de ulike aspektene fra A-Å. Fra hva innovasjon egentlig er og viktigheten av det, gjennom innsikt, testing, validering og hvordan man bygger en innovasjonskultur. 

–Det var kjempestas og litt skremmende å være på en podcast jeg har hørt så mye på selv, tenk å skulle diskutere og sparre med en så erfaren dame som Silvija! Når opptaket begynte ble det bare en veldig spennende samtale hvor vi prøver å snakke om innovasjon så praktisk og jordnært som mulig, sier Hallgeir om opplevelsen. 

De fire episodene ligger allerede ute. Under følger en beskrivelse av hva du har i vente i hver del. Hør alle, eller hopp inn der du vil.

Del 1: Hovedbegreper, konsepter, definisjoner og fallgruver

Det kan virke tungvint å gå fra innsikt til ide og fra ide til ferdig utviklet konsept. Suksess er heller ingen selvfølge, markedet er i stormutvikling og forbrukernes krav blir strengere. I del en lærer du de viktigste begrepene og hvilke fallgruver du skal være ekstra på vakt for. 

🎧 Lytt til del 1 her

Del 2: Fra teori til praksis

I del to går vi fra lære til liv. Hallgeir kan litt om suksess og nederlag. Det er grunnen til at han er trygg på at han også vet hva som kreves for å lykkes. Spennende caser blir diskutert og Hallgeir deler av sine erfaringer. 

🎧  Lytt til del 2 her

Del 3: Gull eller gråstein?

I innovasjon arbeider man i usikkerhet ettersom all data og sikre svar tilhører fortiden. Gjennomføring på tross av risiko vil alltid være en del av løpet. men uten risikoanalyse kan man nesten garantere at det går galt. I del tre lærer deg hvordan du minimere risiko og finne ut om ideen din har livets rett eller ikke.

🎧  Lytt til del 3 her

Del 4:Verktøykassa er på plass, ideen er gull, hva nå?

Det som var en tanke er nå blitt en håndfast ide og kanskje til og med en arbeidsplass? Det er mye som skal klaffe og fungere samtidig. 

Siste del i kurset forbereder deg på prioriteringer og viktigheten av innovasjon som daglig agenda for å lykkes. 

🎧  Lytt til del 4 her

Om Hallgeir

Hallgeir Knutsen er co-founder av Reodor og en anerkjent foredragsholder og tankeleder innenfor innovasjon, med erfaring fra konsernledelser og styringsgrupper hos blant andre Coop, Storebrand og Fortum, i tillegg til arenaer som Y Conference, Oslo Innovation Week og The Shift. 

I årene før Reodor bodde Hallgeir i USA, hvor han bygget opp New York Digital Labs – et byrå som designet og utviklet digitale løsninger for både store amerikanske merkevarer og norske startups.